Σχετικά με Μας

Για περισσότερα από 27 χρόνια, έχουμε πάθος για νέα σχέδια, φρέσκιες ιδέες και προηγμένες παραγωγικές διαδικασίες.

Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υλικά, καθώς και η θέλησή μας να ανταπεξέλθομε σε κάθε πρόκληση, μας καθοδηγούν πάντα σε όλες τις διαδικασίες πριν το τελικό προϊόν. Βρισκόμαστε σε συνεχή εξέλιξη καθώς αναζητούμε νέα υλικά, νέες τεχνολογίες & καινοτομίες σε όλη την αλυσίδα της παραγωγικής διαδικασίας.

Αποστολή Μας

Επενδύουμε στην ενέργεια και στην εμμονή μας για τελειότητα, δημιουργώντας προϊόντα που βασίζονται στις 3 αξίες που μας συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια.
  1. Ποιότητα & Αξιοπιστία.
  2. Πάθος Για Καινοτομία
  3. Καλαισθησία & Λειτουργικότητα.

Σεβόμενοι τον πελάτη μας θεωρούμε ότι ο πρώτος κανόνας για τις λύσεις στις ανάγκες του είναι ο συνδυασμός τιμής και ποιότητας που το επιτυγχάνουμε μέσα από την εμπειρία την ικανότητα και υπηρετώντας την τέχνη μας με πάθος ως λειτούργημα και όχι σαν φτηνοί έμποροι δίνοντας λύσεις στα προβλήματα τους ακόμα και μετά
την παράδοση των επίπλων μας κάνοντας πράξη το γνωστό σε όλους μας “after sales service”.

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Διατηρούμε ζωντανές τις παραδοσιακές τεχνικές των κλασσικών επιπλοποιών

Τα έπιπλα μας είναι Ελληνικά και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι αποτέλεσμα προσεκτικής επιλογής υλικών αλλά και προμηθευτών. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση για την καλή και σωστή λειτουργία τους.